Infracatering.com
Home | Sitemap | Contact
 

Home>Onze mobiele units

Alstublieft, onze Mobile du Chef en Mobile du Chef Combi

Infracatering investeert graag in representatieve, mobiele kantinevoorzieningen waarmee infrabedrijven goede catering verschaffen en bovendien een extra impuls geven aan het welzijn van haar medewerkers.
Op dit moment zet Infracatering liefst zes mobiele bedrijfskantines in. Alle zijn gebouwd en ingericht volgens de maatstaven die in de dagelijkse prakrijk nu eenmaal van dergelijke voorzieningen worden verlangt. Er zijn twee fullservice uitvoeringsvarianten: de elf meter lange Mobile du Chef Combi met dubbele achteras en de Mobile du Chef met een korte wielbasis. Beide uitvoeringen zijn identiek ingericht, alleen is de Combi voorzien van een rondzit voor circa 20 personen. Dat is uitgekookt van Infracatering...

Dit is onze 5 meter mobiele unit  

Units met logo bij langere huurperiodes

 

Deze mobiele unit is voorzien van 25 zitplaatsen en een extra koeling

Deze schafwagen is vijf meter lang en uitgerust met een 17 kWA aggregaat. Een Mobile du Chef voor weg- en waterbouwprojecten.

 

Voor langere huurperiode is het mogelijk om via Infracatering uw schaftwagen te voorzien van bedrijfslogo.

 

Mobile du Chef Combi beschikt over een rondzit met 25 zitplaatsen plus een extra koeling op de dissel. Ideaal voor de langere buitendienststellingen.

Plat du jour voor elke gezonde werkdag

Extra’s

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om alle gemakken uit te breiden met een separate toiletvoorziening  en generatoren. Handig is ook de extra uitventservice indien medewerkers in voorkomende gevallen niet gebruik kunnen maken van de cateringdiensten. Via de Infra uitventservice worden medewerkers op moeilijk bereikbare locaties op maat bediend. Een natje en een droogje voor iedereen uitgerold.

Infracatering

 

Infracatering

 

Infracatering